Chocoprinses Coco de la Bonbonnière

Chocoprinses Coco de la Bonbonnière

Dat ziet er wel heel erg lekker uit! Coco is hofleverancier van koninklijke chocotattoos voor het hele volk! Kom gerust even op audiëntie bij chocoladeprinses Coco en bewonder haar prinsessen-chocoladejurk. Even tijd over? Dat is dan een mooi moment voor een staatsieportret. Kijk die parade van zoete hoedjes: daar smelt je toch van!

Spidertoren XXL

Spidertoren XXL

Even van het uitzicht genieten! Bij deze mobiele klimattractie kan je door een web van banden naar een hoogte van 10 meter klimmen. De veiligheidsnetten zorgen ervoor dat kinderen er op een veilige manier in kunnen klauteren.

Poppenkast Knarf & Koo

Poppenkast Knarf & Koo

De bewoners van het houten Knarf&Koo huis komen niet graag uit hun kast vandaar ze de gehele woning meenemen naar de Houtse Heuvel. Knarf&Koo is het pseudoniem voor Frank Peters uit Mill. Met zijn jaren lange ervaring heeft hij inmiddels al op zeer veel locaties gespeeld. Dit jaar dus ook met de poppenkast in Den Hout tijdens de jaarmarkt. Ook aan de allerkleinste wordt gedacht!

Dansschool Fuse

Dansschool Fuse

De dansschool waar dans & sport een beleving is en niet zomaar een uurtje sporten. Danslessen, sportlessen, evenementen, workshops, kinderfeestjes, demonstraties, recreatief of prestatie gericht, voor ieder wat wils! Tijdens de jaarmarkt geven verschillende dansgroepen een flitsende demonstratie. Kom dat zien op het middenterrein!

Dance music Playground

Dance music Playground

Altijd al willen leren draaien zoals Hardwell of Tiësto. Ook dit jaar kun je in de Dance Music Playground op het kidsplein terecht om muziek te draaien (DJ) en of te maken (producer). In de playground staan diverse dj gear en drumcomputers klaar om jouw de fijne kneepjes te leren. De professionele instructeurs staan klaar jouw alles te laten zien en horen.

Website »