Kinderactiviteiten

Patrick Smit

Patrick Smit

Als professioneel trial rijder en voormalig Nederlands Kampioen verzorgt Patrick Smit diverse spectaculaire Mountainbike Trial shows en mountainbike techniek clinics.

Website »

Chonk Tovertekening

Chonk Tovertekening

Je maakt een tekening op papier. Er wordt een foto gemaakt van deze tekening. Dan word je uitgenodigd om voor een groot scherm te gaan staan. Op de monitor zie je jouw eigen tekening achter je verschijnen. En tot slot wordt er een foto van jou gemaakt in je eigen fantasiewereld!

Voetbalkunstenaar Nelson

Voetbalkunstenaar Nelson

Voetbaltrucs, onnavolgbare schijnbewegingen, "moves" en natuurlijk een "panna". Het is eigenlijk dansen met de bal. Vanaf straatvoetballertje "pur sang" heeft hij zich nu ontwikkeld tot een internationaal ongeëvenaarde voetbalkunstenaar. Nelson daagt u uit!

DJ School Breda

DJ School Breda

Altijd al DJ willen zijn of willen ondervinden wat het is om de nieuwe Hardwell of Armin van Buuren te worden. Kom het nu proberen of volg een workshop op de jaarmarkt Den Hout met echte apparatuur, zoals mixtafel, koptelefoon e.d.. DJ school Breda wil graag met jullie delen hoe het er allemaal aan toe gaat en wie weet over een paar jaar……….?

Website »

Dancepads

Dancepads

De kinderen staan op een dansplaat met daarop vier pijlen. Ze moeten bewegen over de dansplaat, de pijlen op het juiste moment raken. Wie haalt zo de hoogste score! Op een scherm is direct de score te zien.

Spidertoren

Spidertoren

De kids vanaf 6 jaar kunnen via elastiekbanden 4 verdiepingen tot 9 meter omhoog klimmen en vervolgens via een megaglijbaan naar beneden glijden.

Dansschool FUSE

Dansschool FUSE

De dansschool waar dans & sport een beleving is en niet zomaar een uurtje sporten. Danslessen, sportlessen, evenementen, workshops, kinderfeestjes, demonstraties, recreatief of prestatie gericht, voor ieder wat wils!! Mede door de professionele dans- &sportdocenten wil Dansschool Fuse zich profileren als een sfeervolle dansschool die voor jong en oud toegankelijk is. Tijdens de jaarmarkt geeft FUSE een dansdemo op het middenterrein!

Gratis Schminken

Gratis Schminken

Gratis Springkussen

Gratis Springkussen