Tom Tom & de Bombardon

Tom Tom & de Bombardon

Tom en Tom zijn oud. Zo oud dat ze zelf niet meer weten hoeveel jaar ze zijn. Gewapend met een reuzentuba, een Bombardon met daarin een muziekdoosje struinen ze over de Houtse Heuvel Hun liedjes spelen ze voor oudjes, jonkies, mooie vrouwen, deugnieten en voor wie goeie oren heeft. Wees niet verbaasd als ze een dansje met je maken!

De World’s Smallest Escape Room

De World’s Smallest Escape Room

De World’s Smallest Escape Room is de allerkleinste mobiele escape room ter wereld. Ervaar hoe het is om opgesloten te zitten in een kantoor van minimale afmetingen. Wie ontsnapt binnen de tijd van 30 seconden (!) en weet de deur automatisch te openen? Wie zet de snelste tijd neer? Een unieke mogelijkheid voor jong en oud om op humoristische wijze logica onder tijdsdruk te testen..…

The Funny Freak Show

The Funny Freak Show

Nu wilde dieren zijn verboden in het circus en culturele subsidies zijn stopgezet, heeft The Funny Freak de oplossing voor dit probleem gevonden. U kunt op de jaarmarkt kijken naar de allereerste verplichte openbare sollicitatie-ronde tot circusclown voor langdurig werklozen. Een hilarische familievoorstelling (6+) met een extra satirisch laagje voor volwassenen. Neem plaats op één van de 22 royale zitplaatsen in de vintage circus caravan en bekijk de prestaties van 'Clowntje Pep'.

Trotse rotsen

Trotse rotsen

Terra's Trots 'Trotse Rotsen' zijn twee 'stenen' figuren die met hun kinderwagen vol keitjes, hun kleintjes uitdelen aan het publiek van de jaarmarkt in Den hout. Hierop staan handgeschreven boodschappen, complimenten, leuzen, en dergelijke. Vervreemdend, hartverwarmend, origineel en interactief. Integer, vrolijk en warm. Een meer dan sympathieke act die de mensen een hart onder de riem steekt, een compliment geeft, een speciale en blijvende herinnering... Een gebaar van menselijkheid!

Natalja & Ludmila

Natalja & Ludmila

Uit een diep en vervlogen Rusland verschijnen twee Reuzinnen zussen. De meer dan 3 meter hoge Natalja en haar reusachtige gebogen zus Ludmila. De dames stralen ieder hun eigen magie uit. Natalja zweemt naar diepblauwe nachten, adel en verfijnde tovenarij en Ludmila ademt aarde, wijsheid en groene hekserij. Na eeuwen van isolatie zijn de Reuzinnen samen op zoek gegaan naar de restanten van het verdwenen reuzenras. Reizend door een totaal veranderde wereld vormen zij met recht een reuzinderende ontmoeting.<br> Theater Mutts - een initiatief van poppenmaker en -speler Wouter Rikken - maakt interactief straattheater. Het publiek wordt meegenomen in een wereld vol prikkelende karakters, die prachtig en tot in detail zijn vormgegeven. Zijn opleidingen aan de Kunstacademie te Den Bosch en bij De Proeve, een werkplaats voor poppen- en objecttheater, liggen aan zijn talent ten grondslag.