Sher & Pelle

Sher & Pelle

Zangeres Sher staat bekend om haar charismatische en enthousiaste shows, die ze afmaakt met een flinke dosis humor, en haar herkenbare lage, warme stem. Gitarist Pelle, staat haar muzikaal bij, zingt net zo enthousiast mee en is vooral bekend om zijn enorme repertoire aan liedjes.

Piepschuim

Piepschuim

Piepschuim is een waanzinnig muzikaal en energiek duo met een programma over grote thema’s en kleine problemen. Het bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret, en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje. De fans en trouwe bezoekers kunnen we melden dat Robbert en Cor zich erop verheugen om op de Jaarmarkt hun beste en hun nieuwste liedjes te kunnen laten horen!!

Tique

Tique

In april 2015 veroverde het blauwe mannetje Tique de harten van zowel jury als publiek en werd winnaar van het Nederlandse Tv-programma Popster. Sindsdien is Tique een graag geziene figuur in theaters en op festivals, zowel in binnenland als buitenland. Daarnaast is Tique ook al in Duitsland, Frankrijk en Italië op TV te zien geweest Theater Tique laat zien dat je met een minimum aan decor theater kunt maken en een groot publiek - van jong tot oud - kunt boeien. Theater in optima forma, voor jong en oud!

Het Houts Orkest

Het Houts Orkest

Het Houts Orkest (voorheen Fanfare Amicitia) is een bruisend geheel van koperblazers, slagwerkers en houtblazers. Het orkest vervult een belangrijke sociale functie binnen het dorp Den Hout. Het orkest is dan ook al jaren present op de jaarmarkt. Ook dit jaar trappen zij af op het theaterterras. Het orkest bestaat uit 25 à 30 actieve muzikanten en heeft een gevarieerd repertoire. Kom er lekker van genieten, onder het genot van een ochtendzonnetje in combinatie met een heerlijk bakje koffie.

Website »

De verrukkelijke vuilnismannen

De verrukkelijke vuilnismannen

Ko en Lou, twee rasechte Utrechtse circusartiesten, brengen in 2 voorstellingen op het theaterterras een ode aan de ophaler van afval, zwerfvuil en rommel! Aan de man die net zo belangrijk is als de dokter, de psychiater en de motorcoureur! De Vuilnisman. Onder het motto: “De vuilnisman die alles kan!” brengen Ko & Lou een cascade van vervaarlijke salto’s, de sterke man-op-man Acro-Kliko Truc en verbazen zij met hun vuilnismannensouplesse. Ze jongleren met vuilniszakken en petflessen, blikken, glas en rotte vis om zo het afval te scheiden. Onder het mom van “samen bouwen en veilig stapelen” maken ze van en met het publiek een menselijke piramide. Een komisch milieutheaterspektakel over: Wees trots op de plek waar je woont en maak er iets moois van… Ere wie ere toekomt! Zo geeft dit circusvariétéduo aan afval en recycling een geheel nieuwe betekenis.

Friends CRW, freerunning & Tricking

Friends CRW, freerunning & Tricking

4 Mans crew met een uitgebreid parcours aan losse obstakels, in streetwise style. Demonstraties en workshops wisselen elkaar af. Friends Crw, jaren geleden begonnen als vriendengroep met een enorme passie voor het freerunnen en Mixed Martial Arts, is uitgegroeid tot een professionele top Crew! Het is dé crew die deze twee hedendaagse en originele sporten tot in de puntjes beheerst en niet alleen hoge ogen scoort binnen de Europese Urban scene maar wie bij uitzondering ook zeer ervaren is in het neerzetten van show's met een choreografie welke niets inlevert op de authenticiteit van de sport en leefwijze.