Theaterterras

BonuZ

BonuZ

Jongerenband BonuZ uit Den Hout is een eigentijdse band met zeer enthousiaste jeugdige muzikanten. Zang, gitaar, keyboard, blaasinstrumenten en slagwerk. Alles is mogelijk bij BonuZ. De leden van BonuZ hebben de leeftijd van 16 tot 20 jaar. De jeugdband heeft een modern repertoire met covers van bekende pophits.

Amicitia wordt.....?

Amicitia wordt.....?

Muziekvereniging Amicitia is een modern, eigentijds orkest waarin ruimte is voor een breed spectrum aan muzikanten. De fanfarebezetting wordt losgelaten. Ook door de keuze van de muziek, de kleding en de optredens wil het ‘orkest’ laten zien dat voor deze lijn is gekozen. De naam “fanfare” is echter niet meer de juiste benaming en past niet meer bij wat het orkest wil uitstralen. Daarom is de inwoners van Den Hout, Oosterhout en omliggende plaatsen gevraagd om mee te denken over een nieuwe naam voor het orkest. Wat wordt het? De officiële bekendmaking en daarbij behorende prijsuitreiking is tijdens Hemelvaart op het theaterterras aansluitend op het optreden.

Website »

The Billy's

The Billy's

The Billy’s zijn 3 doorgewinterde muzikanten die door hun muziek heel de wereld over zijn gegaan, geen kroeg is te klein en geen stadion te groot, de Billy’s zijn er geweest en hebben hun stempel achter gelaten. Alleen, er zijn toch nog een paar plaatsen waar de jongens nog niet zijn geweest. Laat je meeslepen op deze avontuurlijke reis vol muziek, de nodige dosis humor, en laat je verassen door nummers van toen en nu ingepakt in een “Billy’s Jasje”. Tijdens de jaarmarkt zowel op het middenterrein als lekker intiem op het theaterterras!

Website »

Marc Woods - Meet the Magic

Marc Woods - Meet the Magic

Goochelaar Marc Woods afkomstig uit Oosterhout is één van de meest geboekte goochelaars en met misschien wel de snelste vingers van Nederland. Laat u meevoeren in de wereld van afleiding en vingervlugheid! De bezoekers zullen versteld staan dat de trucs die je normaal op tv ziet ook live, op enkele centimeters afstand, mogelijk zijn. Denk aan trucs met telefoons, ringen, kaarten, flessen…noem maar op, Marc gebruikt een combinatie van magic, mindreading en zakkenrollen! Hierdoor ontstaat een unieke act die zeker gespreksstof oplevert. Marc is te zien op het theaterterras en je komt hem tegen op de markt.

Website »

Meneer Fiets

Meneer Fiets

Het verhaal vertelt het universele verhaal van man en vrouw. Het aangetrokken worden door een onbereikbare liefde. Het verhaal van de schaamte om je liefde te tonen. Het verhaal van een jonger, aantrekkelijker en doortastender rivaal, die iedereen vroeg of laat op zijn pad vindt. Meneer Fiets is een straattheatervoorstelling met een uniek karakter. Een toevallige passant met een vreemd beladen fiets. Twee spelers die geen onderdeel van de fiets onbenut laten. Humoristisch, maar met een knipoog naar de tragiek van elke dag. Drie voorstellingen te zien op het theaterterras!

Family on Wheels

Family on Wheels

Deze unieke familie gaat op pad met hun eenwielers een hun kinderwagen die langzaam uit elkaar valt onderweg. Deze situatie loopt bijna uit de hand tot een verrassende en innovatieve oplossing is gevonden. Deze acrobaten op wielen vertellen hun romantische verhalen tijdens het uitvoeren op, onder en rond een verscheidenheid aan fietsen. Drie voorstellingen en workshops op het theaterterras.

Website »